Hozzávalók:
4 csirkemell filé
25 dkg spenót (zsenge)
6 db paradicsom,
1 fél citromból nyert citromlé
3 ek zsír
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
Elkészítés:
1. A megmosott spenótleveleket néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, leszűrjük. (A cél: épphogy összeessenek a levelek.)
2. A húst felkockázzuk, sózzuk-borsozzuk, zsíros felhevített serpenyőben, erős tűzön megsütjük.
3. Mikor majdnem kész a csirke, hozzáadjuk a spenótot és a csíkokra vágott paradicsomot. Jól átforgatjuk, összemelegítjük. Szükség esetén utóízesítjük.
Citromlevet facsarunk rá.
Kuszkusszal tálaljuk .
Jó étvágyat!

Megjegyzések
Megjegyzés küldése