Spenótos serpenyös csirkemell

 





Hozzávalók:


 4 csirkemell filé

 25 dkg spenót (zsenge)

 6 db paradicsom, 

 1 fél citromból nyert citromlé 

3 ek zsír

 só ízlés szerint

 fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)

 

 Elkészítés:


 1. A megmosott spenótleveleket néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, leszűrjük. (A cél: épphogy összeessenek a levelek.)


 2. A húst felkockázzuk, sózzuk-borsozzuk, zsíros felhevített serpenyőben, erős tűzön megsütjük.


 3. Mikor majdnem kész a csirke, hozzáadjuk a spenótot és a csíkokra vágott paradicsomot. Jól átforgatjuk, összemelegítjük. Szükség esetén utóízesítjük.

 Citromlevet facsarunk rá. 

Kuszkusszal tálaljuk .


Jó étvágyat!

Megjegyzések