Hozzávalók:
1 kg sertéshús
3 fej vöröshagyma
5 burgonya
50 dkg zöldbab
2 dl tejföl
1-2 csokor kapor
Babérlevél
só
frissen őrölt bors
pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
1.) A hagymát felkockázzuk, zsíron üvegesre dinszteljük, majd rátesszük a kockára vágott húst, fehéredésig sütjük, bele tesszük a finomra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd felöntjük vízzel. Beletesszük a babérlevelet is.
2.) Fél óra fözés után hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a zöldbabot, majd az egészet puhára főzzük.
3.) Végül megszórjuk friss kaporral, és behabarjuk tejföllel.
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése