Hozzávalók:
2 nagyobb csirkemell
1 póréhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
friss petrezselyem
4 gerezd fokhagyma
fél evőkanálnyi mustár
1 dl főzőtejszín
0,5 dl tejföl
só, bors
olaj
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajban pirítani kezdjük, a zöld részét is felhasználjuk.
A húst nagyobb darabokra vágjuk és hozzáadjuk. 8-10 percen át pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
A tejszínt, a mustárt és a tejfölt összekeverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet és a rozmaringot is, leöntjük vele és kis lángon készre főzzük. A csirke pillanatok alatt elkészül, nem kell túlfőzni, mert akkor kiszárad!
Rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése