Hozzávalók:
1 db cukkini
2 szál zellerszár
3 db sárgarépa
1/4 kelkáposzta
250 g fehérbab konzerv
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db burgonya
3 dl paradicsomlé
2 teáskanál toscana fűszerkeverék
só, bors
3 evőkanál zsiradék
Elkészítése:
1. Karikázd fel a sárgarépát, a zeller szárat, a cukkinit és burgonyát vágd kb. 1×1 cm-es darabokra. Aprítsd fel a vöröshagymát és fokhagymát.
2. Egy lábosban melegítsd fel a zsiradekot és tedd bele a vöröshagymát, fokhagymát, sárgarpát, zellert, burgonyát és pirítsd néhány percig.
3. Öntsd fel a paradicsomlévell és fél liter vízzel (ha van alapleved, használd azt), sózd, borsozd és add hozzá a toscana fűszerkeveréket.
4. Csíkozd fel a kelkáposztát, és 15 perc múlva add a leveshez a cukkinivel együtt
5. Ha megpuhultak a zöldségek, add hozzá a lecsöpögtett fehérbab konzervet, és főzd össze.
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése