Hozzávalók:
500 g dagadó (érdemes a hentesnél felszúratni)
200 g kolbász (ízlés szerinti)
300 g savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma (közepes)
100 g zsiradék
Só, bors, ōrölt kömény
Elkészítés:
1. A zsiradékkal kikent tepsibe oszlassuk el egyenletesen a kiöblített, átmosott savanyú káposztát.
2. Ezután karikázzuk rá a vöröshagymát.
3. A húsba helyezzük bele egyben a kolbászt.
4. Helyezzük a tepsibe kenjük meg zsiradékkal, és fűszerezzük be.
5. Süssük közepes lángon kb. 35-40 percig, közben többször kenjük át a szaftjával.A kolbász lehetőleg ne száraz legyen, hanem inkább lángolt. Csípőssel is lehet készíteni.
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése