Kapros zöldbabos csirkemell





Hozzávalók:


2 kicsontozott csirkemell

1 hagyma 

2 fokhagyma gerezd

1 Ek. Édes Anna vagy piros arany krém

1 üveg zöldbab

2 Ek. Tejföl

Só, bors, kapor, 


Elkészitése:


1. A hagymát megpucoljuk és kockára vágjuk. A csirkemellet felkockázzuk vagy csikokra vágjuk. 

2. A zsiron megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, füszerezzük sóval, borssal. 

3. Ha a húsunk kicsit lepirult, hozzáadjuk a zöldbabot, felüntjük kevés vizzel, és kb. 30 percig        fözzük. 

4. Beletesszük a Paprika krémet és a kaprot, majd a tejfölt is hozzákeverjük. Egyet forralunk rajta, és már kész is van.


Én bulgurral tálaltam, de rizzsel, tésztával is kitünö!


Jó étvágyat!




Megjegyzések