Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
1 hagyma
2 fokhagyma gerezd
1 Ek. Édes Anna vagy piros arany krém
1 üveg zöldbab
2 Ek. Tejföl
Só, bors, kapor,
Elkészitése:
1. A hagymát megpucoljuk és kockára vágjuk. A csirkemellet felkockázzuk vagy csikokra vágjuk.
2. A zsiron megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, füszerezzük sóval, borssal.
3. Ha a húsunk kicsit lepirult, hozzáadjuk a zöldbabot, felüntjük kevés vizzel, és kb. 30 percig fözzük.
4. Beletesszük a Paprika krémet és a kaprot, majd a tejfölt is hozzákeverjük. Egyet forralunk rajta, és már kész is van.
Én bulgurral tálaltam, de rizzsel, tésztával is kitünö!
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése