Hozzávalók:
1/2 kg krumpli
1 szárzeller
3 répa
3 fehérrépa
2 Paprika (kaloforniai)
1 karalábé
1 szál póréhagyma
Olaj, vagy zsir
Só, bors, örölt kömény, pirospaprika, 1 Ek delikat
1 Ek étkezési keményitö
Elkészitése:
1. A zöldségeket és a krumplit megpucoljuk, és összevágjuk.
2. Az edénybe 2 Ek zsírt teszünk és beletesszük az összes zöldséget és krumplit.
Kicsit pároljuk, majd megszórjuk pirospaprikával, és befüszerezzük.
3. Felöntjük vizzel, hogy éppen ellepje.
20 perc alatt megpuhultak a zöldségek. Ha kicsit híg a leve, 2 Ek étkezési keményitövel besüritjük.
Lehet tálalni önmagában, vagy húsok mellé.
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése