Hozzávalók:
2 csirkemell
20 dkg mozzarella
2 db paradicsom
2 ág kakukkfű
1 teáskanál bazsalikom
só, bors
olívaolaj
A parnírhoz:
liszt
zsemlemorzsa
2 db tojás
Elkészítés:
1. A melleket tisztítsd meg, és hosszában vágd ketté. Kicsit klopfold ki, majd ízlés szerint sózd, borsozd.
2. A paradicsomot és a lecsepegtetett mozzarellát vágd kisebb darabokra, locsold meg kevés olívaolajjal, szórd meg bazsalikommal, és oszd el a hússzeleteken.
3. Csavard fel, tűzd össze hústűvel, és panírozd be a szokásos módon. Forgasd a csirkét előbb a lisztbe, majd a villával felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába.
4. Rendezd a tekercseket zsiradékkal kikent tepsibe, szórj mindegyikre kakukkfüvet, fedd le fóliával, és told a sütőbe.
5. Süsd 190 fokon 40 percig, közben forgasd a húst. Amikor a csirke puha, a panír ropogós, kiveheted a sütőből.
Tálaljuk krumplipürével és salátával
Jó étvágyat!🙂


Megjegyzések
Megjegyzés küldése