Piskótatekercs Gluten- és cukormentes

 






Hozzávalók: 


6 tojás

2,5 evőkanál 1:4 Diawellness cukorhelyettesítő

Fél csomag sütőpor

3 evőkanál rizsliszt

3 evőkanál kukoricaliszt


Elkészítés:


1. A tojássárgáját a cukorhelyettesítővel  habosra felverjük.

2. Utána a sütőport és a lisztet apránként hozzákeverjük. 

3. A tojásfehérjét keményre verjük és óvatosan a tésztához adjuk. 

4. Egy nagy tepsibe sütőpapíron elegyengetjük.

5. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, kb10 perc és kész.

6. Még forrón konyharuhára terítjük és feltekerjük, aztán tölthetjük izlés szerint. 

7. A tetejét por eritrittel szórhatjuk.


Jó étvágyat!


Megjegyzések