Sertéskaraj zöldséges krémsajttal megpakolva

 







Hozzávalók:


7-8 szelet karaj

1 doboz krémsajt (vagy nyomós)

Fél Cukkini, 1 sárgarépa, fél paprika - finomra reszelve

150 g Reszelt ementali sajt

3-4 Paradicsom

Só, bors, sültek füszerkeverék

Olaj


Elkészitése:


1. A karaj szeleteket kiklopfoljuk, olajat összekeverünk a sültek füszerkeverékkel, és a szeleteket beleforgatjuk.

2. Egy tepsibe sütöpapirt teszünk, erre helyezzük a füszerezett hússzeleteket.

3. A krémsajtot összekeverjük a finomra reszelt zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk. Mindegyik szeletre halmozunk a zöldséges krémsajtból, ráteszünk mindegyikre egy-egy szelet paradicsomkarikát.

4. Megszórjuk sajttal és sütöbe toljuk.


150 fokon sütjük kb. 40 percig, majd 200 fokon 10-15 percig.


Krumplipürével és salátával tálaljuk.


Jó étvágyat!

Megjegyzések