Hozzávalók:
50 dkg darált hús
1 pirított zsemle
3 tojás
pirospaprika
só
őrölt bors
örölt kömény
3-4 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöldje.
Töltelékhez tetszés szerint :
sárgarépa,kukorica, 3 főtt tojás,zöldborsó, cukkini
Elkészitése :
A húst a többi hozzávalóval jól összekeverjük.
A tojásokat megfőzzük, a töltelék hozzávalóit is tetszés szerint apritjuk, majd kicsit megpároljuk (10 perc).
Özgerinc formát kibélelünk császárszalonnával, úgy hogy kilógjon, hogy majd rá tudjuk hajtani a húsra, majd rétegesen tesszük bele a hozzávalókat. Alulra hús, zöldségek, fött tojás, zöldségek, és a tetejére hús.
Ráhajtjuk a szalonna csíkokat, és sütöbe tesszük 150 fokon 60 percre.
Salátával tálaljuk!
Jó étvágyat!


Megjegyzések
Megjegyzés küldése